Прием

 

ПРИЕМ 2023/2024

Частна Търговска Гимназия "Конто Трейд" обявава прием за новата учебна година 2023/2024г.

Подготви се за бъдещето с най-доброто образование от 8ми до 12ти клас! Изключителни възможности за индивидуален подход, качествено обучение, професионална икономическа подготовка и международни сертификати. 

Ако искате да сте в крак със съвременните технологии, да имате възможност да практикувате чужд език в естествена среда, да завършите с Европейски признати сертификати, заповядайте в Частна Търговска Гимназия "Конто Трейд" ЕООД. 

Училище с 28 години опит в образованието! 

Ние сме на Ваше разположение.  

За допълнителна информация, свържете се с нас!

Защо да ни изберете?

Международни Възможности: Отворени сме за записвания от цяла Европа - разстоянието не е препятствие! Без значение къде се намираш в Европа, ти имаш възможността да се присъединиш към нас. 

Освен богатство от специализирани и икономически и общообразователни дисциплини, ти ще се впуснеш и в засилено изучаване на чужд език - Английски, Немски или Испански. Готви се за стажове в чужбина и международни проекти, като програма Еразмус +.

Персонален Подход: Вярваме, че всеки ученик е уникален. Разчитай на индивидуален подход, подкрепа и възможност да напредваш в собствени темпове.

Подготовка за Бизнес Успех: Ние не само ти предоставяме знания, но и условия за умения, научаваме те да ги използваш практически. Обочаваме те да стартираш свой собствен бизнес след завършване на гимназията.

СПЕЦИАЛНОСТИ:

Данъчен и митнически контрол 

Банково дело 

Оперативно счетоводство 

Качество и Специализация: При нас ще получиш висококачествено образование, съобразено с твоите интереси и способности. Изучавай специални дисциплини, свързани с избраната от теб специалност, които ще те подготвят за успешна кариера.

Форми на обучение:

Дневна форма
Самостоятелна форма
Дистанционна (on-line) форма


Прием условия: 

  • интервю с кандидатите и с техните родители (настойници) (лице в лице или онлайн)
  • изпит по Английски език (за установяване на ниво)